Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox 3.. no to mamy kolejny standard (czytaj problem)
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
cbagov
ciekawe czy juz tylko mnie wq....il.

Najpierw skasowal mi starego mimo, ze prosilem o inny folder, owszem mniej obciaza system ale po zamknieciu nadal trzyma historie w pasku adresu. Pomimo wylaczenia wszystkiego co sie dalo, historia na 0 , cache itd - trzyma.

Na dodatek wypierdziela sie akurat na stronie, ktora oddalem wczoraj lol rece opadaja.
Nie wspomne, ze mam chyba z 7 przegladarek, zawsze testuje na kazdej i najdluzej na IE6 / 7 i FF2, na wszystkim wszystkie smigaly, temu sie qv... nie podoba.
strife
Przenoszę Twoje żale na Komputery i oprogramowanie. smile.gif

PS. Będzie nam łatwiej Ci pomóc jak dasz jakiś konkretny przykład na czym firefox źle wyświetla stronę winksmiley.jpg
cbagov
Czytac nie umiesz misiu?
mike
No to ja też nie umiem. Bo nie podałeś cfffaniaczku kochany żadnego przykładu złego wyświetlania.
Tylko wypłakujesz się niniu tutaj w rękaw, że Ci paseczek historię pamięta.
cbagov
O szeryf mike znowu na pomoc koledze, odczepcie sie chlopcy bo podskakujecie jak pajacyki kiedy w ogole to nie potrzebne.
Nie podalem bo i tak mi nie pomozesz.
mike
To po co założyłeś ten wątek?
Popłakać miałeś ochotę i nikogo pod ręką nie było?
cbagov
A co to watku nie mozna zalozyc kolego? Ktos cie prosil zebys tu odpisywal? Nudzi ci sie, mowilem odczep sie i zajmij czyms pozytecznym.
Watek byl zalozony na innym podforum jak umiesz to sprawdz.

Znalazl sie czak morus hehe, no i czytac sie naucz, widziales gdzies prosbe o pomoc? Hydepark sie klania (to taki tip).
mike
Cytat(cbagov @ 27.06.2008, 23:40:34 ) *
A co to watku nie mozna zalozyc kolego?
Nie jestem Twoim kolegą. Poza tym. Nie nie można zakładać wątku jeśli nic on nie wnosi.
Treść tego co napisałeś do tej pory w tym wątku ma wartość zerową.
Cytat(cbagov @ 27.06.2008, 23:40:34 ) *
Watek byl założony na innym podforum jak umiesz to sprawdz.
Znalazl sie czak morus hehe, no i czytac sie naucz, widziales gdzies prosbe o pomoc? Hydepark sie klania (to taki tip).
Potrafię, jeśli mam takowe uprawnienia nadane.
Tobie chyba się nudzi bo latasz po forum i publikujesz puste treści. Po co to robisz? Nudzi Ci się? No właśnie, nie ma prośby o pomoc, nie ma żadnej dyskusji, nie ma niczego. Tylko durne bicie piany, że coś Ci sie niepodoba. Jak będzie podfirum "Śmietnik" to sobie bedziesz mógł zakładać wątki.
cbagov
Mike, nie gadaj glupot, masz 6k postow pomogles 117 osobom, ja mam 130, pomoglem 10, umiesz obliczyc procent czyli % ?

ZAMYKAM TEMAT BO NUDZISZ
sebekzosw
Cytat
strife
Przenoszę Twoje żale na Komputery i oprogramowanie. smile.gif

PS. Będzie nam łatwiej Ci pomóc jak dasz jakiś konkretny przykład na czym firefox źle wyświetla stronę winksmiley.jpg

Hmmm, oto przykład. Pod każdym IE działa normalnie, pod Operą też i pod każdym FF oprócz Firefox 3... U grafika działa podobno normalnie - dlaczego takie coś się dzieje??

Mam na myśli te linie po lewej stronie blinksmiley.gif
mike
Cytat(cbagov @ 28.06.2008, 00:02:18 ) *
Mike, nie gadaj glupot, masz 6k postow pomogles 117 osobom, ja mam 130, pomoglem 10, umiesz obliczyc procent czyli % ?
No i?
Nie bierzesz pod uwagę wielu rzeczy przy obliczeniach. Na tyle wielu, że obliczone wartości silnie zadziałałyby na Twoją niekorzyść.

Tylko jakie to ma znaczenie. Nadal nie rozumiem po co zalożyłeś ten wątek?
Cysiaczek
Zamykam, żale na FF wylewamy w tamacie http://forum.php.pl/index.php?showtopic=95215&st=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.