Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP-nuke skrypt do wyboru jezykow
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
bonekk
Witam mam takie pytanko.Posiadam strone w phpnuke noktowizja.pl w jezyku polskim chcialbym przetlumaczyc ja na dwa dodatkowe jezyki nie sam engie nuka ale tresci,specyfikacje itd.Tyle ze nie wiem dokonca jak to zrobic.Owszem z samym tlumaczeniem nie ma problemu ale jak potem zrobic zeby mozna bylo wybrac jeden z 3 jezykow i strona sie w nim pojawiala,niezbyt widzi mi sie stawianie 3 osobnych portali z osobna baza.Da sie to jakos zrobic na jednym?!
Indianin
Cytat
php-Nuke is written 100% in php and requires Apache Web server, php and a SQL (MySQL, mSQL, PostgreSQL, ODBC, ODBC_Adabas, Sybase or Interbase). Support for 25 languages, Yahoo like search engine, Comments option in Polls, lot of themes, Ephemerids manager, File Manager, Headlines, download manager, faq manager, advanced blocks systems, reviews system, newsletter, categorized articles, multilanguage content management and a lot more.
Każdy tekst jaki dodajesz do bazy , każdą nazwę bloku czy moduły nawet matatagi możesz przypisać do konkretnego języka .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.