Cytat
Cytat
Lepiej daj sobie spokój ze stroną i zajmij się uprawą buraków pastewnych! Dość zaśmiecania sieci kolejnymi portalami typu "ja i mój piesek Łatka"!
BTW Przypomniał mi się Texański Heja, ale im to wyszło rewelacyjnie...
Tak przeczytalem to i poprostu podłamałem się. Nie ma co widac ze twoja tolerancja została gdzies w koszu na smieci.
Nigdy nie twierdziłem, że jestem tolerancyjny! Wręcz przeciwnie; jestem zaciekłym wrogiem tandety, kiczu, komercji, a zwłaszcza głupoty!
Cytat
invx: strone mozna zrobic o czym tylko chcesz. Najpierw sie zastanow czy chcesz ja robic o tym co lubisz, umiesz, chcialbys promowac itp czy chcesz zrobic strone ktora jest czesto odwiedzana.
No widzisz, nawet Ty się zgadzasz z tym, że najpierw to trzeba myśleć...
Cytat
A strone mozna zrobic nawet o kredkach swiecowych.
...no właśnie, a później nawpisuj jeszcze do meta "mp3, news, webmaster, php" itp. To tak a'propos promowania tej strony... No i koniecznie wyskakujące bannery, tak ze trzy na każdej podstronie. Odwiedzający to uwielbiają.
Cytat
Albo zrob strone gdzie beda rozwazane rozne tematy stron www.
...naczy się, co autor miał tu na myśli?
Cytat
wypisywac tematow mozna długo i szczesliwie. Musisz sam wybrac co bedzie ci pasowac najbardziej. Jesli chociaztroche nie bedziesz sie interesowac tematem to nie liczył bym na jakąś udaną strone. Wiec wybor nalezy do ciebie.
Reasumując: dla mnie osobiście ktoś, kto pyta się "o czym robić stronę", nie powinien robić strony! Może agroturystyka? to prężnie rozwijająca się dziedzina i bardzo intratna. No i praca na wsi...