Prowadzę serwer Counter Strike Kreedz, ale mniejsza z tym. Posiadam na nim plugin, który każde przejście mapy zapisuje do bazy. W jednym rekordzie znajduje się: czas przejścia, SteamID (identyfikator graczy z ORYGINALNĄ grą, niestety większość osób gra na piratach, także nie wskazuje to jednoznacznie na gracza), IP, nick i jeszcze inne parametry przejścia, które raczej nie będą tu potrzebne

Planuję wyświetlać na stronce internetowej przy forum serwera prostą statystykę, czyli top15, ale nie czasów lecz graczy z najlepszymi czasami, co oznacza że każdy gracz może wystąpić w top15 TYLKO RAZ. Każdego gracza identyfikuje albo SteamID, albo IP, albo nick, to w zależności czy ma oryginalną wersję gry czy nie. Jeśli ma to przejmujemy się tylko SteamID, jeśli nie, to patrzymy na IP i nick. I tu się pojawia mój problem... jak wyciągnąć 15 najlepszych czasów tak żeby był unikalny albo SteamID albo ip i nick.
Proszę o pomoc
Delikatnie odświeżam, nie popędzam oczywiście nikogo, po prostu nie chcę żeby mój temat zaginął bez odpowiedzi