Cytat
Jej, aleś mądry...... dziękuję za pomoc w odnalezieniu problemu, mam nadzieję że masz czasami większy przypływ chęci bo skąd masz 168 klików?
Się nie unoś tylko przyjmij do wiadomości że nikt nie kuma o co ci chodzi i wszyscy próbują ci to delikatnie dać do zrozumienia.
Cytat
Więc tak, zmienna była pusta, nabiera wartości po zmianie buttona na subit, jednak dziwne jest to że działa tylko jeden raz czyżby sesja nie była niszczona?
Acha, nie, no teraz wszystko jasne... patrz zdanie wyżej

Co masz na myśli pisząc "działą tylko jeden raz"? I czemu wyciągasz wniosek, ze sesja nie jest niszczona? Tak, sesja sama się nie niszczy, więc nie jest czyszczona, ale jak to ma sie "dziala tylko raz" to nie wiem

Tak patrze na ten skrypt i patrze i tu byk na byku
1) Przypisujesz do sesji wartość formularza, nie patrząc czy w ogole formularz był wysłany, wiec po wejsciu na formularz do tej sesji zapisane jest "nic"
2) Masz przycisk submitujacy formularz, ale w tym przycisku dajesz onclicka, który od razu przekierowuje gdzie indziej, wiec sam już nie wiem co ci się wykona: czy formularz, czy przekierowanie gdzie indziej. Po co dajesz submit, który przekierowywać bedzie zupełnie gdzie indziej i tracac przez to cały formularz?
edit: a nie wróć, za szybko czytałem. Punkt nr 2 jest chyba nie aktualny, bo ty masz tam parent.