Witam serdecznie, mam ogromną prośbę do któregoś z użytkowników forum znającym język PHP dośc dobrze, aby mnie go nauczył poprzez komunikator Gadu-Gadu.. Różnego rodzaju kursy PHP do mnie nie przemawiają... Proszę nie mówić "Nie bierz się za coś, czego nie potrafisz", ponieważ to prawda - nie potrafie tego, ale po to właśnie tutaj piszę do Was z prośbą o pomoc w nauce języka PHP (niestety darmową). No i najlepiej, aby mój nauczyciel był wiarygodny i (nie wymagam tego) dość często był na Gadu-Gadu. Mój numer, to 393763. Proszę o kontakt właśnie pod ten numer GG.
P.S Jeżeli w jakikolwiek sposób łamię regulamin, lub temat został napisany w nieodpowiednim dziale - przepraszam.
wookieb
2.09.2011, 15:01:00
Złóż ofertę w dziale "kupię" (albo poproś moderatora o przeniesienie tematu w tamto miejsce). Bo chyba nie sądzisz, że ktoś będzie Ci czytał manuala do poduszki za darmo?
Eh. no cóż.. Jak mówiłem - nie mam $$.. W takim razie proszę o zamknięcie tematu.
Daiquiri
2.09.2011, 15:17:40
Przecież od nauki mamy forum! Zacznij czytać podstawy, jak będziesz miał problem - pytaj tutaj.
tolomei
2.09.2011, 15:20:37
Cytat(wookieb @ 2.09.2011, 16:01:00 )

Bo chyba nie sądzisz, że ktoś będzie Ci czytał manuala do poduszki za darmo?
Zdarza się i tak.
Cytat(Daiquiri @ 2.09.2011, 16:17:40 )

Przecież od nauki mamy forum! Zacznij czytać podstawy, jak będziesz miał problem - pytaj tutaj.
Mówiłem, że takiej formy nauki nie jest mi łatwo pojąć.. Lepiej jest to robić z kimś, kto zawsze wyciągnie pomocną dłoń.. Rozumiesz.. Jakbym miał tutaj zadawać pytania .. Odpowiadalibyście za 10 minut - kilka godzin później,a jak ktoś jest na GG, to Mu przedstawie problem i lada chwila spróbuje mi pomóc.
Ja czasami na różnych forach 3dni czekałem ,na odpowiedź ,a w miedzy czasie szukałem sam jak rozwiązać problem.
Takie szukanie ,też uczy,bo zmusza do analizowania kodu który się napotkało ,a który może okazać się rozwiązaniem problemu.
Wątpię w to ,żeby ktoś przesiadywał przed komputerem tylko po to ,żeby kazać panu przez gg wcisnąć a ,potem b.
Cytat
Mówiłem, że takiej formy nauki nie jest mi łatwo pojąć..
po prostu nie chce ci sie pojac podstaw i probowac samemu i dzielic sie z swoimi problemami
Cytat
Lepiej jest to robić z kimś, kto zawsze wyciągnie pomocną dłoń..
ah ja tez bym taka chcial ... zawsze chetne do pomocy znajdziesz na stronach z anonsami :] musisz po prostu sam cos zrozumiec i pytac - z pewnoscia pomoc znajdziesz.
Cytat
a .. Odpowiadalibyście za 10 minut - kilka godzin później,a jak ktoś jest na GG, to Mu przedstawie problem i lada chwila spróbuje mi pomóc.
jesli tak podchodzisz to to samo co forum .... tylko ze tu wymagamy podstawowych informacji
sadistic_son
2.09.2011, 15:43:18
Kup dobrą książkę (na papierze) i się ucz. Nie ma że "kursy do mnie nie trafiają". Jak super-podstawowe kursy do Ciebie nie trafiają to nie trafi NIC ani NIKT. Niemożliwością jest wytłumaczenie od podstaw PHP przez GG. Podstaw się naucz a potem pytaj. Albo zapisz się na jakieś korepetycje.
A nie sądzisz chyba, że ktoś będzie za darmo przesiadywał z Tobą godzinami na GG i jeszcze do tego "był wiarygodny i (nie wymagam tego) dość często był na Gadu-Gadu". Kolego, nauka kosztuje, choć możesz się nauczyć za darmo - SAM.
Tyle w tym temacie.
Ale mnie zgasiliście.. ^.- Więc czas sie pożegnać.. Dziękuję za pomoc.. Do zobaczenia przy następnym pytaniu/problemie (czyli za jakieś 30 minut)

Proszę o zamknięcie tematu, jeśli można.
wookieb
2.09.2011, 15:52:06
Zamykam bo dyskusja jest bezsensowna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.