Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: internet mobilny
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lobopol
Jestem w trakcie przeprowadzki i niestety mam brak internetu przez najbliższy miesiąc, zna ktoś jakąś bezterminową ofertę (na kartę) do 100zł pozwalającą na nieprzejmowanie się ilością pobieranych danych (modem mi zbędny ani jakiekolwiek dodatki)?
Bureau
Nie wybieraj Orange i wszystkiego co z nimi związane wink.gif Dobrze radze.
by_ikar
Polecałbym najpierw sprawdzić czy masz i jakiej jakości masz zasięg w nowej lokacji.. Mimo że to miasto może być różnie, serio wink.gif teraz część ma usługę prepaid, kupujesz za 9zł kartę i masz na niej 1gb i sobie możesz testować i się bawić.

W przypadku limitów to cię zasmucę, bo chyba wszyscy mają limity, mniejsze lub większe.. Polecałbym się zastanowić, czy nie będzie kogoś w okolicy tam, co by udzielił internetu za opłatą. Moja dziewczyna tak miała, że nie mogła na stancji tam gdzie studiuje założyć neta, przez pewien okres używała play online (na kartę, że musisz doładowywać) ale średnio to optymalnie wychodziło (5gb za ~40zł) i rozejrzałem się do jakich sieci wifi ma zasięg i porozmawiałem z sąsiadami i w sumie dwóch nawet się zgodziło wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.