Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Trojan na stronie WWW
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MarcinUser
Witam, otóż na mojej stronie (nie chcę podawać adresu), czasem następuje przekierowanie i zamiast adres-strony.pl/index.php jest np
Kod
http://sxhdi.andy-hoeflin.info/index.php?f=ZG1n8=
albo innego typu domeny, które wykrywane są jako wirus. Czy ktoś spotkał się kiedyś z czymś podobnym? Problem pojawił się raz u mnie a tak to czasem u innych przeglądających.
Bateria
Pewne do kodu coś jest doklejone.
MarcinUser
Dodam, że dzieje się to tylko na stronie głównej (według otrzymywanych informacji)
!*!
Jak to możliwe że po tylu latach ten numer z doklejaniem kodu pod windows nadal działa?

@MarcinUser przeszukaj forum pod frazą "doklejanie kodu".
Neeew
jeśli strona nie jest zakodowana to zawsze można zapisać stronę zwykłą przeglądarka np Opera Mobile (android) wtedy się wchodzi w folder jeśli ta przeglądarka to w Download i szukamy ***.mhtml wtedy jeśli coś jest doklejane do kodu to jest pewność w 100%. a jak nie ma to się nie znam na doklejaniu kodu, może hostingodawca daje jakiś inny sposób wymuszania reklam...
Pawel_W
Cytat(Neeew @ 21.07.2013, 16:51:46 ) *
jeśli strona nie jest zakodowana to zawsze można zapisać stronę zwykłą przeglądarka np Opera Mobile (android) wtedy się wchodzi w folder jeśli ta przeglądarka to w Download i szukamy ***.mhtml wtedy jeśli coś jest doklejane do kodu to jest pewność w 100%

słyszałeś kiedyś o magicznej opcji "pokaż źródło"? facepalmxd.gif
O$iek
A wiesz, która to domena r*****.net? biggrin.gif
Bateria
Zejdź z chłopaka biggrin.gif
kilab
I już szydzą z chłopaka chuligany biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.