Hmm, po 30 dniach spędzonych na waszej stronie dowiedziałem się że jest 9 tygodni intensywnego treningu. Po czym klikąłem w przycisk "Aplikuje" czy tam "Aplikuj"( strasznie sie zlewe ten button z kolorem obrazka w tle

). Obecnie jestem na jakiejs stronie, wpisałem w formularzu: Imie, nazwisko, email, numer telefonu. Poza tym nie chce wam nic powiedzić, ale chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego kursy, ponieważ na podstronie z najczęściej zadawanymi pytaniami nie ma żadnego pytania nt. tego kursu, ponadto, aż boje się myśleć kto zadaje takie pytania( dla zainteresowanych=www.coderslab.pl/pl,faq). $%^&*(). Amatorszczyzna.
peace

Cytat
Firmy IT spotykają się stale z niedoborem odpowiednio wykwalifikowanych pracowników. Popyt na informatyków jest więc ogromny. Dzięki 9-tygodniowemu kursowi staniesz się programistą w pełnym tego słowa znaczeniu, a znalezienie pracy nie będzie stanowiło żadnego problemu.
Czy bycie programistom w pełnym tego słowa znaczeni, znaczy że sam sobie napiszę język programowania, po czy napisze sobie w nim system operacyjny i znajde pracę w tych technologiach ?