Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sortowanie tabeli
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Domin
Czy ktoś potrafiłby stworzyć skrypt dedykowany do serwisu piłkarskiego. Chodzi o taki skrypt w którym będzie znajdował się formularz za pomocą którego będzie można wpisywać wyniki poszczególnych meczów, a ten ałtomatycznie przetworzy te informacje zliczając punkty za wygraną lub remis lub wogóle ich nie dając za porażkę. Skrypt automatycznie będzie zliczał bramki stracone i strzelone a później segregował te wszystkie dane w tabeli przydzielając drużynom odpowiednie miejsca. I jesli jest to możliwe aby zliczał strzelone bramki poszczegulnym zawodnikom interesującej mnie drużyny. Osoby zainteresowane stworzeniem takiego rozbudowanego skryptu proszę o kontakt.
ganimedes
Jestem w posiadaniu podobnego skryptu, zgłoś się na do mnie na gg to może się dogadamy ;-
Domin
Jak mam się do Ciebie zgłosić skoro nie ma cię ciągle na GG, nawet wysyłałem ci prywaten wiadomości na tym forum a ty nic nie odpowiadasz. To jak mamy sie dogadać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.