Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fajna strona
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Cyber_S
hej..
robię stornę internetową dla firmy. temat: Okna dachowe.. mam parę pomysłów, ale chciałbym się dowiedzieć od was jakiś propozycji.. chodzi o wyglą strony głównej - baner, kategorie (okna, wyłazy, akcesoria, schody, o firmie, aktualnośći, sklep, kontakt, dystrybutorzy itd).. chodzi mi o strukturę strony... jak, gdzie i w jaki sposób. (będę pisał w php). może jakiś zarys graficzny??
myślałem też aby wprowadzić np. kalendarz, szukaj (na stronach) itp..
baner chciałbym zrobić we flashu... ale nie chcę żeby ze strony zrobiła się choinka... co proponujecie??

czekam na jakieś fajne pomysły.
p.s. a może podacie mi jakieś gajne stronki aby podglądnąć??
Pigula
jezeli chodzi ci o pomysl na wyglad strony to chyba nie ten dzial.
gdzie znalezc fajne strony to poszukaj na google.
a jezeli chodzi co mozesz zamiesci z php to prawie wszystko. a przede wszystkim zrobic strone dynamiczna, galerie, wyszukiwarka tez dobry pomysl ale ja osobiscie odradzam kalendarz raczej nie przydatne mozesz zrobic system skladania zamowien i wiele wiele innych najlepiej napisz na forum jak juz bedziesz wiedziec co chcesz ale nie bedziesz umial sobie z tym poradzic smile.gif

pozdrawaim i zycze udanego pisania smile.gif
Cyber_S
no właśnie.. a o co chodzi w tym, że strona strona jest dynamiczna... czy mógłbyś mi to wytłumaczyć??

chciałem zrobić sklep internetowy, ale dałeś mi fajny pomysł na system zamówiń... to będzie podzielone na: kontrahenci indywidualni i na firmy...
mario
Cytat(Cyber_S @ 2005-05-09 21:47:53)
no właśnie.. a o co chodzi w tym, że strona strona jest dynamiczna... czy mógłbyś mi to wytłumaczyć??

dynamiczna - jest "składana" z klocków czy danych pobieranych z bazy danych, plików, itp.
statyczna - zwykły czysty HTML, jak zajdzie zmiana to webmaster zapierd.... z przeróbką plików biggrin.gif

Co do szaty graficznej proponuję serwisy z szablonami komercyjnymi:
www.templatemonster.com
www.boxedart.com
jest tego mnóstwo!!!

jak poszukasz to znajdziesz również darmowe szablony, nie piszę ich stron bo dla chcącego nic trudnego biggrin.gif
Pigula
tutaj masz caly temat do co to jest php do czego sluzy i inne takie filozoficzne rzeczy smile.gif
thuug
ja moge zalatwic szablony z www.boxedart.com i www.templatemonster.com smile.gif

maila thuug@op.pl
mike
1. Przenoszę na Hydepark. Jaki to ma związek z php?
2. Zmień temat na jakiś sensowny, bo ten niewiele mówi o problemie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.