Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem !!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Tomar
Ściągnołem program Web Site PRO 4. Ale nie umuiem się nim posługiwać zamieściemożę tu jakąś instrukcje albo powiedzcie gdzie można takową znaleść. PROSZE O DOŚĆ SZYBKĄ ODPOWIEDZ. :wink: biggrin.gif smile.gif
Fo
o moj boze, nie no stary to juz jest przegiecie ... wiesz co piszesz ?

a moze bys skorzystal z magicznych googli ? nie łaska ? to spadac na drzewo - to nie jest biuro informacyjne - jak co gdzie tylko forum tarktujace o php - jak nie doczytales sie tego przy rejestracji w regulaminie .... to sobie mozesz darowac... angrysmiley.gif
scanner
Fo: spokojnie. W hydeparku mozna pisac prawie wszystko.
Fo
hmm sorry to z niewyspania...
ale poprostu ... ten topic jest troche dobijajacy ... kupie samochod a nie mam prawa jazdy... nauczy mnie ktos jezdzic w miare szybko ?
@Tomar : napewno do tego programu istnieje w internecie jakies README ... wystarczy tylko poszukac. :wink:
Sir Blade
Cytat
napewno do tego programu istnieje w internecie jakies README ... wystarczy tylko poszukac. :wink:

ale po co szukac questionmark.gif nie lepiej od razu walic na forum :wink:

zauwazylem ostanio jakis dziwny wysyp 'mlodych pistoletow'. Wala pytaniami zanim pomysla, denerwuja sie, ze czekaja na odpowiedz JUZ pol godziny. Manual maja w tylku .....

Szczescie, ze dla takich wakacje koncza sie juz w sierpniu...
spenalzo
Cytat
Szczescie, ze dla takich wakacje koncza sie juz w sierpniu...

No nie wiem... Ale pamiętaj, że we wrześniu napłynie cała wielka kupa ludzi którzy będą mieli do czynienia z internetem na pseudoinformatyce.
Takiemu się będzie bardziej spieszyć, bo zaraz będzie przerwa a on chce jeszcze teraz zobaczyć odpowiedź. We wakacje przeważnie jest zawsze mniejszy ruch w internecie.
Tomar
Fo więcej luzu jestem początkujący dopiero zabrałem się do zabawy w tworzenie strony internetowej.Dla ciebie na początku to też była czarna magia> laugh.gif
Fo
nie no spox ale sciagac jakis progs i szukac do niego manuala na forum... 8O . hmm nie.... ide sie przewietrzyc.. tongue.gif
Supernova
No proszę, forum php.pl stało się już miejscem instruktażowym na informatyce w szkołach, no no aaevil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.