Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System portalowy - kto pomoże zidentyfikować ??
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Inco
Hello,

Na wstępnie chciałbym wszystkich serdecznie powitać.

Mam do Was, Szanowni Forumowicze, następujące pytanko:
Czy ktoś potrafi zidentyfikować system portalowy wg poniższego zrzutu widoku panelu sterowania ?

Z tego co wiem, jest to darmowy system oparty na licencji GNU/GPL, który nie potrzebuje baz MySQL. Podobno wystarczy tylko konto www z obsługą php.

Jeżeli ktoś kojarzy taki panel, bardzo proszę o podanie nazwy tego systemu, a jeszcze lepiej adresu strony domowej.
Nawet nie musi być po polsku, może być po angielsku.

Jest to dla mnie bardzo ważne, dlatego liczę na Wasze wsparcie. smile.gif

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam. Inco.
hub3rt
Pierwszy raz słysze o systemie portalowym opartym na plikach a nie na bazie 8O :!:
kicaj
ehhe a czemu nie na plikach textowych?
na bazie jest lepiej - moim skromnym zdaniem...

Mozliwe ze ten screen nie jest od jakiegos systemu portalowego darmowego, tylko moziwe ze autor chcial sie komus pochwalic i zrobil zrzut...
hub3rt
Tez mi sie tak wydaje. A nie masz dostepudo bazy danych Inco?? 8)
kicaj
niestety nie, a czemu?
[Regis]
kicaj = Inco czy jak ? hub3rt pisze to Inco a dostaje odpowiedz od kicaja smile.gif
menic
Jest CMS oparty na txt i to nadodatek rodzimej produkcji, tylko mi nieststy wylecial link z glowy. Ale bylo juz o nim wspominane wiec poszukaj na forum
Powodzenia smile.gif
Inco
Witam ponownie,

Wszystko, co posiadam to ten screen, niestety nic więcej.

Apropos kicaj_ - to nie ja.

A jeśli chodzi o polski CMS oparty na plikach - pewnie macie na myśli Tekstowy System Portalowy (TSP). Znam takowy, ale to nie jest ten, którego screen zamieściłem.

Naprawdę nikt nie mże tego zidentyfikować ? sad.gif

Niemniej jednak bardzo dziękuję za zainteresowanie.
Pozostaje mi poczekać jeszcze, może ktoś sobie przypomni / skojarzy ten screen z jakimś CMS'em.

Pozdrawiam. Inco.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.