<?php case 'logout': { $user->session_kill(); $user->session_begin(); if ($_GET['url']) { // to dodałem exit; } // koniec mego kodu;) $message = $user->lang['LOGOUT_REDIRECT']; } else { $message = ($user->data['user_id'] == ANONYMOUS) ? $user->lang['LOGOUT_REDIRECT'] : $user->lang['LOGOUT_FAILED']; } meta_refresh(3, append_sid(\"{$phpbb_root_path}index.$phpEx\")); $message = $message . ' ' . sprintf($user->lang['RETURN_INDEX'], '<a href=\"' . append_sid(\"{$phpbb_root_path}index.$phpex\") . '\">', ' '); break; ?>
A logowanie pośrednio jest tu:
<?php case 'login': if ($user->data['is_registered']) { redirect(append_sid(\"{$phpbb_root_path}index.$phpEx\")); } login_box(request_var('redirect', \"index.$phpEx\")); break; ?>
Może ktoś to robił i wie, gdzie szukać?

Z góry dzięki.
No doszedłem, bo sprawa dosyć prosta, jest pole hidden 'redirect', tylko, że przez to pole przekierowuje http://strona/forum/dopiero mój adres, jest możliwość przejść wyżej do katalogu? ./ i ../ nie działa

Sam doszedłem

Ew. jakby ktoś wiedział, jak zrobić, aby bezpośrednio przekierował (jakby używając header('Location: ...')) byłbym wdzięczny