Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skonfigurowanie phpauction
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
paszczak
Witam
Szukam kogoś kto skonfiguruje mi ten skrypt ja do tego nie mam serca ](*,)
oferty proszę na Paszczakmx@wp.pl
podr
paszczak
BzikOS
Praca oferowana => Skrypty

Co to ma wspólnego z ofertą pracy?
paszczak
ma tyle wspolnego że zamierzam za tą pomoc komuś zapłacić
zgodnie z definicją
PRACA,
ekon. proces złożonej aktywności fiz.-umysłowej człowieka, której celem jest przekształcenie zasobów naturalnych w dobra zaspokajające ludzkie potrzeby; jeden z czynników produkcji (obok ziemi i kapitału). P. doprowadziła do wykształcenia takich celów, potrzeb i warunków egzystencji człowieka, które są przetworzeniem i rozwinięciem potrzeb materialnych, ukształtowaniem dążeń nowych, właściwych tylko ludziom; każde społeczeństwo na swój użytek tworzy własną definicję p. i człowieka pracującego; p. jest tym, za co uważa ją dane społeczeństwo. W społeczeństwach o gospodarce rynkowej p. znajduje wyraz w usłudze lub produkcie, które ktoś zechce kupić.
BzikOS
No fajna formułka, to teraz w ramach pracy domowej masz do przeczytania regulamin umieszczania postów na forum "Praca oferowana", wyedytowanie posta, a gdy już będzie spełniał wszystkie warunki regulaminu to wróci na forum, z którego został przesunięty.
Narazie nie widzę tu ani słowa o wynagrodzeniu, a tylko o pomoc - a to podchodzi pod forum na którym aktualnie post się znajduje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.