Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki cms do tego portalu?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
retep86
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś gotowy cms, w którym zrobię podobne portale tylko o całkowicie innej tematyce jak: www.nadmorzem.net.pl , www.e-wczasy.com.pl , www.nawidelcu.pl ? Czy najlepiej będzie napisać własny cms? i jak coś ile kosztowałoby zrobienie takiego portalu??

Pozdrawiam
retep86
mike
Koszt to około połowy samochodu.
retep86
A o jakim samochodzie myślisz:)? a jaki do tego CMS byłby najlepszy? Czy może własne rozwiązania oparte o jakiś MVC?
nospor
Cytat
A o jakim samochodzie myślisz

mike dal ci taką odpowiedż jakie ty zadales pytanie.
A skad mamy wiedziec co konkretnie siedzi w tych cmsach? Jaka funkcjionalnosc, itp.
Podaj konkretną specyfikacje to ci podadzą moze konkretną cene (konkretny samochod)
mike
Cytat(retep86 @ 14.11.2008, 11:55:12 ) *
A jaki do tego CMS byłby najlepszy?
Taki, który spełnia wszystkie wymagania związane z serwisem.
A jakie to wymagania? Nie wiem, nie podałeś.

Może po prostu zamiast pisać pierdoły i zadawać głupie pytania przeczytasz sobie najpierw to: Jak mądrze zadawać pytania.
retep86
Ok wiec z grubsza opisze to tak: z zewnatrz powinien wygladac mniej wiecej tak jak podane linki(np. podzial na miasta, w ktorych znajduja sie hotele, pensjonaty itd., lista ostatnio dodanych ogloszen oraz jakies menu z artykulami, boksy np. ostatnio dodane, najwyzej oceniane itp.). Gdy ktos chce dodac ogloszenie (platne) rejestruje sie i wplaca kase i ja jako administrator gdy wplynie kasa pozwalam dodawac ogloszenie. panel uzytkownika wyglada mniej wiecej tak jak np. na gumtree.pl jak ktos chce dodac ogloszenie. Oczywiscie bedzie mozna dodac jakies zdjecia itp. Ja jako administrator moge edytowac, dodawac artykuly, galerie, sondy itp. Projekt tez powinien miec komentarze do kazdego dodanego ogloszenia. To tak z grubsza. Sorki za wczesniejsze nie dopracowanie pytania?
elsemen
Wystarczy przerobić prosty szablon i podpinać wszystko footerami (readfile) winksmiley.jpg Żeby nie było problemów podstronami... etc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.