Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje Skryptu Multi Forum
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Karwacik
Witam..

Poszukuje Skryptu Multi Forum coś podobnego do Fora jezeli było by to możliwe to żeby instalacja i opis by był po polsku

w Skrypcie chodzi mi oto by Ludzi mogli sobie zakładac tak Forum jak na Fora.pl jun.pl lub pun.pl

odświeżam
Riklaunim
a może frytki do tego? Chcesz konkretny komercyjny skrypt? to napisz samemu, lub zatrudnij programistę.
ShadowD
Tak na prawdę napisanie prostego instalatora dla jakiejś wersji phpbb nie jest żadnym problemem wystarczy domena z subdomeną(*) i prosty skrypt który tworzył by katalog użytkownika i przenosił pliki instalacyjne po czym wysyłał by dane do instal.php. Do tego oczywiście jakieś przekierowanie w htaccess na urzytkownika czy coś podobnego.

BTW Jak zapłacisz mogę napisać, może bez szpanerskiego wyglądu ale bedzie ładnie działał.

PS. A i jeszcze trzeba znaleść forum o licęcji która pozwoli na owe zabawy, nie wiem jak wygląda w tym przypadku phpbb... ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.