Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML][CSS] Jak to wstawic ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
soulfly
Witam. Odrazu pisze ze jestem zielony w tych tematach wiec prosze nie bluzgac smile.gif
Bardzo prosze o pomoc
mam strone ktora jak wiadomo zawiera podstrony ;]
w jednej z tych podstron mam logowanie - po zalogowaniu przechodzi do strony gdzie wyswietlaja mi sie informacje o macu, ip , sile sygnalu itp.
posiadam tez 2 programy ktore chcialbym uzyc ( czytaj wstawic) w ta strone, aby sie wyswietlaly w nowym oknie albo w podstronie. Sa to torrentflux(do sciagania torrnetow) oraz dirphp(obsluga ftp)

wogole nie wiem od czego zaczac sad.gif

pozdrawiam grzesiek

ps. napisalem troszke nie zrozumiale, jak potrzeba bedzie jakis plikow czy cos to prosze pisac
erix
Cytat
posiadam tez 2 programy ktore chcialbym uzyc ( czytaj wstawic) w ta strone, aby sie wyswietlaly w nowym oknie albo w podstronie.

Google:
  1. window.open
  2. <iframe />
  3. nie wiem, jak by się te skrypty zachowywały, ale możesz eksperymentalnie spróbować złączyć require" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manualm oba skrypty. Zastrzegam, że może to nie zadziałać i będzie komplikować działanie skryptów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.