Witam. Wraz z kolegą planujemy stworzyć stronę internetową o kulinariach polskich, dokładniej stronę z przepisami. Posiadamy bazę danych z prawie 10 tys. przepisów. Tabela dzieli się na 3 pola: 'Title', 'Przepis' i 'Region'. Ogólny zarys skryptów powstał, pozostaje kwestia wybrania najlepszych dla Nas rozwiązań. Oto skrypty jakie planujemy wykorzystać, w Naszej witrynie.
1) Wyszukiwarka przepisów po podanej nazwie, odwołująca się do pola 'Title' i wyświetlająca je na stronie,
2) Panel logowania dla administratorów, po zalogowaniu do którego mieliby oni dostęp do panelu dodawania nowych przepisów,
3) Panel dodawania przepisów do bazy danych.
Mam świadomość, że przy tak dużej bazie danych nie każde rozwiązanie będzie dobre, dlatego zwracam się o pomoc do wykwalifikowanych osób - użytkowników tego forum. Nie oczekuje, podania gotowych kodów, liczę raczej na podpowiedzi. Dodam, że z PHP styczność mam od dwóch tygodni i choć jestem pojętnym uczniem i zdobywanie nowych umiejętności daje mi ogromną przyjemność to wszystkiego w tydzień się nie nauczę.
Pozdrawiam, Piotrek.