Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PhP-NuKe] czy w nuku mozna...
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Ziomal
Czy w php nuke 6.5 mozna dodawac scrypty js. Teraz powiem dokladniej o co mi chodzi: Mam php - Nuka 6.5 i mam fajny scrypt ( w js) i jesli prubuje dodac moja strone do nuka (tzn. w odpowiednim polu wklejam caly kod strony ktory wczesniej przetworzylem na taki jaki mi sie podoba chodzi o kolorystyke) i jesli probuje dodac strone to mnie kieruje na strone glowna i nie zapisuje tej strony z js. Tak wiec podejrzewam ze w nuku nie mozna dodawac stron z js. Jesli jest inaczej prosze o dodpowiedz a takze prosze o podpowiedzi co powinienem zrobic w takim oto przypadku...

Ps.. Prosze takze o wmiare szybka odpowiedz.
Ziomal
Dzieki Indianin za ta podpowiedz (widze ze nie tylko ja mam taki problem) ale jest maly probelm Napisales ttam:
Cytat
1: if ((eregi("<[^>]*script*"?[^>]*>", $secvalue)) || (eregi("<[^>]*style*"?[^>]*>", $secvalue))) {

zamie&ntilde; to na :
1:  if ((eregi("<[^>]*style*"?[^>]*>", $secvalue))) {  

A u mnie jak patrze w kodzie jest tylko:
Cytat
   if (eregi("<[^>]*script*"?[^>]*>", $secvalue))

Mam tylko to zamienic?
Ziomal
DZIEKI INDIANIN
w KONCU BEDE MOGŁ KONTYNUOWAC PRACE NAD SERWISEM!!!

Ps. Jescze raz wiekie DZIEKKI!!!!!!!
Ziomal
Teraz jest z nowu problem poniewaz niektore moje strony zawieraja styl css a jesli zamienilem (tak jak radziles) zeby nie pozwalalo na dodawanie stron z stylem to co mam teraz zrobic? mozna ta cala linijke skasowac lub jakos ja zmodyfikowac aby nozna bylo dodawac js, css, php itp..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.