Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PageRank w PA katalogu stron.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Szymon80
Witam.

Prowadze mały ktalog stron na skrypcie "otwrty mini mod 2.0"( link w stopce), chciałbym mieć w panelu admina podgląd pagerank'u każdej dodawnej strony. Niestety proste przeniesienie niektórych poleceń z innych plików nie dało porządaneg efektu.

Prosze was o pomoc w instalacji podglądu PR w panelu admina. W pliku poniżej przedstawiam pliki które są odpowiedzialne za pokazywanie pageran na stronie w szczególach wpisu, może to nakieruje kogoś jak to zrobić. Ja próbowałem coś zrobić ale wywalało mi tylko błędy.

W pliku index.php, linie odpowiedzialnie za wyświetlanie wpisu w PA zaczynają się od lini 1508.

A może jest jakiś inny sposób wyświetlenia PR wskazanej strony ?

http://odsiebie.com/pokaz/4291369---cdc3.html
pyro
  1. Nie dołączyłeś pliku
  2. Pokaż co zrobiłeś, my pomożemy
  3. Jeżeli chcesz, żeby ktoś to zrobił za Ciebie, to od razu powiedz, że oferujesz w zamian $$
// edit
[list=4]
[*]Zamiast na odsiebie wrzuć to na wklej.org (ale już z tym, co próbowałeś zrobić! a najlepiej obydwie wersje
[/list]
Szymon80
przeprasza smile.gif zapomniałem o pliku, na chwilę odeszłem od kompa i zapomniałem o dodaniu pliku.

A więc to co udało mi się wykabinować to przeniesienie z pliu szcz.php części odpowiedzialnej za pagerank i includować pr.php.

Kod
<?
}
include '../otwarty_disp/pr.php';

if ($wpis[pr_link_zwrotny]< 0)
{
     $pr = trim(getrank($wpis[link_zwrotny]));
     if (is_numeric($pr))
     {
         mysql_query("update ".$prefix."wpisy set pr_link_zwrotny='$pr' where id='$_GET[id]'");
         $wpis[pr_link_zwrotny] = $pr;
     }
     else
     {
         $wpis[pr_link_zwrotny] = -9;                    
     }
}

?>

Dopisalem również w lini 1544 :

Kod
<li><u>page rank:</u> <?=$wpis[pr]?><br />

Ponzej są lnki do wklej.pl z plikami już przezemnie zmodyfikowanymi
index.php

pr.php

szcz.php
pyro
Noi co się dzieje? Co jest źle?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.