Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]EXIF / Call to undefined function exif_read_data()
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
deejay4net
Witam, problem tak jak w temacie. Włączyłem bibliotekę php_exif a mimo to
Cytat
Call to undefined function exif_read_data()

Serwer wamp 2.0, platforma win xp sp3 . Kiedyś miałem problem z innym rozszerzeniem taki sam ale nie pamiętam jak sobie poradziłem i czy w ogóle sobie poradziłem.. sad.gif Zależy mi na szybkich wskazówkach

Pozdrawiam
nospor
szybkie wskazowki?
http://pl2.php.net/manual/pl/exif.setup.php
deejay4net
OK, poradziłem sobie sam.
Thx
nospor
Cytat
jak zwykle inteligentna odpowiedź
blinksmiley.gif
Sam zes walnal posta, ktora ewidetnie wskazuje na to ze nie masz tego rozszerzenie zainstalowanego, nic nie mowisz, ze niby juz zainstalowales i walisz fochy ze ktos ci dal linka do tego jak zainstalowac to rozszerzenie.

ps: skoro ci php mowi ze nie zna takiej funkcji, to jednak coś źle to zainstalowales

zobacz sobie co ci zwraca
  1. <?php
  2. ?>
dotangelo
Sproboj zrestartować serwer. Jeśli właczyłeś, a nie zrestartowałeś, to dupa blada smile.gif
deejay4net
Cytat(nospor @ 24.07.2009, 15:22:55 ) *
blinksmiley.gif
Sam zes walnal posta, ktora ewidetnie wskazuje na to ze nie masz tego rozszerzenie zainstalowanego, nic nie mowisz, ze niby juz zainstalowales i walisz fochy ze ktos ci dal linka do tego jak zainstalowac to rozszerzenie. A po za tym wszyscy w domu zdrowi?

ps: skoro ci php mowi ze nie zna takiej funkcji, to jednak coś źle to zainstalowales

zobacz sobie co ci zwraca
  1. <?php
  2. ?>

Napisałem
Cytat
Włączyłem bibliotekę php_exif a mimo to...
blinksmiley.gif
Ale jak napisałem wyżej.. poradziłem sobie.. A co do resetowania to zapomniałem napisać że nie zajmuje się tym od wczoraj żeby nie wiedzieć takich rzeczy smile.gif

Thx i pzdr.
nospor
To napisz jak sobie poradziles. Moze ktos bedzie mial podobny problem i znajdzie ten temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.