Witam, problem tak jak w temacie. Włączyłem bibliotekę php_exif a mimo to
Cytat
Call to undefined function exif_read_data()
Serwer wamp 2.0, platforma win xp sp3 . Kiedyś miałem problem z innym rozszerzeniem taki sam ale nie pamiętam jak sobie poradziłem i czy w ogóle sobie poradziłem.. Zależy mi na szybkich wskazówkach
Sam zes walnal posta, ktora ewidetnie wskazuje na to ze nie masz tego rozszerzenie zainstalowanego, nic nie mowisz, ze niby juz zainstalowales i walisz fochy ze ktos ci dal linka do tego jak zainstalowac to rozszerzenie.
ps: skoro ci php mowi ze nie zna takiej funkcji, to jednak coś źle to zainstalowales
Sproboj zrestartować serwer. Jeśli właczyłeś, a nie zrestartowałeś, to dupa blada
deejay4net
24.07.2009, 14:31:15
Cytat(nospor @ 24.07.2009, 15:22:55 )
Sam zes walnal posta, ktora ewidetnie wskazuje na to ze nie masz tego rozszerzenie zainstalowanego, nic nie mowisz, ze niby juz zainstalowales i walisz fochy ze ktos ci dal linka do tego jak zainstalowac to rozszerzenie. A po za tym wszyscy w domu zdrowi?
ps: skoro ci php mowi ze nie zna takiej funkcji, to jednak coś źle to zainstalowales
Ale jak napisałem wyżej.. poradziłem sobie.. A co do resetowania to zapomniałem napisać że nie zajmuje się tym od wczoraj żeby nie wiedzieć takich rzeczy
Thx i pzdr.
nospor
24.07.2009, 16:59:12
To napisz jak sobie poradziles. Moze ktos bedzie mial podobny problem i znajdzie ten temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.