Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SklepkiOk v 3.1
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
lukasx20
Witam. Mam nastętępujacy problem....mianowicie w adminie ustawiam wszystko tak jak trzeba azeby wyswietliło mi sie na stronie głownej w produktach polecanych te produkty co chce ale niestety na stronie sie one nie wyswietlaja zamiast produktów polecanych sa produkty które było ostatnio dodane. gdzie szukac błedu? na pewno w zródłach ale gdzie??;/
a nazwa i wersja sklepuiku jaki posiadam to SklepkiOk v 3.1
krzysztof_kf
wyskakuje ci jakiś bład pliku itp itd zobacz jeśli tak to masz napisane jaki plik ma błedy smile.gif wtedy podaj skrypt tego pliku ...
lukasx20
własnie nie wyskakuje zaden błąd...poprostu jest przestawioneelu ze w miejscu gdzie powinny wyswietlac produkty polecane sa nowe produkty. zobacz tu:
http://www.sklepkolarski.pl tam na głownej stronie są tak jakby produkty polecane bo w panlu admina ja ustawiłem zupełnie inne.

ale bład zapewne jest w pliku index.php bo ten plik jest odpowiedzialny za strone głowna.
netvalue
BTW. Nie radze obecnie wchodzić na witrynę producenta tego sklepika smile.gif trojan iframe czycha smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.