Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: E-books PHP 3 Leona Atkinsona ...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
treewood
Czy ma ktos ksiazke Leona Atkinsona php 3 wydana przez Heliona po polsku w postaci e-book w dobrym stanie po korekcie?

MAM TA KSIAZKE w wersji PAPIEROWEJ ale niestety nie moge wszedzie nosic tej ksiazki (do pracy itd) a czasami bardzo by mi sie przydal przeglad funkcji. Dla mnie na tej ksiazce funkcje sa lepiej opisane niz na np. php.net itd. i sa bardziej zrozumiale przedstawione. Jakkolwiek moze ma ktos z was e-booka tej ksiazki?

Prosze o kontakt mailowy: treewood@witaj.net . Na pewno sie odwdziecze za przeslanie mi tej ksiazki w postaci elektronicznej. Oczywiscie wczesniej sie dogadamy czym mialbym sie za to odwdzieczyc.

Jesli macie inne ksiazki o php w postaci e-book dobrze zrobione po polski z fajnym spisem i opisem funkcji to prosze o kontakt koniecznie. Na pewno sie dogadamy w sprawie wymiany.
kurtz
Cytat
Czy ma ktos ksiazke Leona Atkinsona php 3 wydana przez Heliona po polsku w postaci e-book ?
a czy takie ebook jest aby legalny?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.