Witam. Mam takie pytanko odnośnie ramek. Niestety trafił mi się dosyć specyficzny klient i muszę cofnąć się do ery ramek:/ Otóż na stronie ma być wyświetlana ramka gdzieś tam z boku z listą powiedzmy przedmiotów... Tylko że klient nie chce takiego klasycznego na chwilę obecną podziału na podstrony tylko uparł się na pasek przewijania czyli klasyczną ramkę (próbowałem mu tłumaczyć na milion sposobów, że to jest be ale nie dało rady). Zawartość ramki ma być jednak generowana na produktach pobieranych z bazy danych ale jakoś nie wiem jak to ugryźć:/ Wszędzie gdzie szukam jakichś informacji o ramkach to polega to na ładowaniu jakiegoś pliku html z zewnątrz, a przecież z pliku php nie zrobię ramki (przynajmniej tak mi to nie działało...). Próbowałem na dwa sposoby czyli:
[HTML] pobierz, plaintext [HTML] pobierz, plaintext
i
[HTML] pobierz, plaintext [HTML] pobierz, plaintext
Tylko że właśnie jest problem jak załadować w te ramki treść z zapytania sql do bazy...? Może coś pomijam... Jeśli możecie coś podpowiedzieć to proszę o pomoc. Pozdrawiam, Ł
Ok, temat można zamknąć. Nie wiem czemu ale ładowanie za pomocą <object> pliku php jednak zadziałało... złośliwość rzeczy martwych nie zna granic, hehe. Pozdrawiam