Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kupno przez webapi
Forum PHP.pl > Forum > PHP
micha12344
Witam
Chociażbym zapytać czy jest taka możliwość aby poprzez webapi za pomocą którejś z metod kupować przedmioty na allegro? A mianowicie mi chodzi o to bo chciałbym zrobić tak ze zrobię jakiś przycisk do kup teraz albo licytuj i będę mógł licytować co jakiś wybrany prze zemnie przedział cenowy i chciałbym jeszcze wykorzystać do tego jakiś licznik albo skrypt odmierzający czas który by można było powiązać z wybraną wcześniej aukcją i żeby on mi pokazywał dokładny czas do zakończenia aukcji...
Czy jest taka możliwość tego zrobienia? Proszę o rady;)
micha12344
ale to jest juz metoda z pakietu płatnego...
to odniose sie do drugiej czesci mojego postu czy można powiązac licznik z czasem do zakonczenia aukcji?
blooregard
W parametrach aukcji zwracanych przez doGetItemInfoExt http://webapi.allegro.pl/uploader.php?apiM...howItemInfoExt# jest pole pokazujące datę wystawienia aukcji oraz czas jej trwania. Więc nie ma problemu, by korzystając z tych dwóch pól oraz aktualnej daty wyliczyć czas do zakończenia aukcji.
micha12344
ok o to mi chodzilo wielkie dzieki;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.