Jestem tu nowy, ale ten dzial jest chyba dla takich ludzi jak ja. Teraz przejdzmy do sedna.
Jestem w trakcie tworzenia sklepu. Wykorzystuje Szablony Smarty i biblioteki PearDB. Skrypt jest tworzony na podstawie ksiazki (bardziej moze przyswajany do moich potrzeb cos dodaje cos usuwam cos przerabiam) Stworzylem katalog produktow i administracje do niego i wszystko dziala poprawnie (no moze prawie ale to juz inna sprawa

Przez caly czas mam nastepujacy komunikat.
Notice: Constant PATH_SEPARATOR already defined in C:\wamp\www\x_comp\include\config.inc.php on line 13
To jest plik konfiguracyjny aplikacji.
// Stała SITE_ROOT zawiera pełna scieżke dostępu do folderu // konfiguracja szablonów Smarty //zmiana parametru include_path umożliwiający korzystanie z PEAR DB else dalej jest inna konfiguracja
Wiem o tym ze Path Separator jest zdefinowany w bibliotece pear. Nigdzie indziej go nie definiowalem. Usuniecie z konfiguracji nie dziala (wywala sie caly skrypt), usuniecie z biblioteki tez nie. Tak jak mowilem tworze na podstawie ksiazki wiec teoretycznie powinno byc dobrze. Ktos ma jakies pomysly na ten klopot? Nie ma on wplywu na dzialanie aplikacji ale psuje efekt wizualny.
Pozdrawiam