Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]Wykonanie skryptu na innej stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Qss
Chodzi mi jakich funkcji muszę użyć i co w ogolę zrobić żeby to działało nie chce żeby ktoś mi pisał gotowca czy coś tylko podał wskazówki lub pokazał istniejące już rozwiązania.

Chodzi mi o takie coś...
mam napisany jakiś skrypt który:
- przeciska wybrane prze zemnie przyciski to wiem że zdarzenie click();
- wypełnia inputy z danym name czyli tu tez sobie poradzę (chyba)
- pobiera dane z dowolnego znacznika HTML z id, name lub class np.

1. <b>cos<b/>
a wynik ma być "cos"

- teraz wracając tych inputów chodzi mi żeby skrypt się logował gdzieś i zapamiętywał że jest zalogowany po czym wykonywał różne operacje np. w PA
- skrypt automatycznie uruchamia się co jakieś 30 min i/lub o danej godzinie
- wywoływanie funkcji która jest już w tym PA
i żeby to jakoś działało dynamicznie bo to wywołanie funkcji wyświetla nowe okno (div) i tam trzeba dokonać kilku operacji np. klikanie w button

przykład wrzucam skrypt na yoyo.pl a ten co 30 min loguje się na forum php i spamuje forum haha.gif oraz coś tam pobiera ;]

Dzięki z góry
darko
I co myślisz, że ktoś Ci pomoże w nielegalnej i wkr&^#ijącej praktyce spamowania?
Qss
to był tylko żart ;D nie macie poczucia humoru ;p
Potrzebuje tego do innych celów, na pewno nie do spamowania bo nie robię rzeczy których sam nie chciał bym być ofiarą
altruista2
Cytat
to był tylko żart ;D nie macie poczucia humoru ;p
Potrzebuje tego do innych celów, na pewno nie do spamowania bo nie robię rzeczy których sam nie chciał bym być ofiarą

Ten post to jest żart...
Qss
nie musicie wieżyc ale wy tez się jakoś o tym dowiedzieliście (może przez forum, może książka) i chyba nie używacie tego do złych celów..
więc czego ja bym miał ? Preferuje każdą formę pomocy ale nie posty typu że gdzieś będę spamował..
Cysiaczek
My byliśmy na tyle sprytni, że sami sobie napisaliśmy, gdy zaszła taka potrzeba smile.gif
Szukaj pod hasłem CURL + CRON

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.