Cytat(marekmm @ 11.03.2010, 20:56:36 )

No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne

ale jak widzę to nikt nie pomoże można liczyć tylko na siebie

aaah materialiści sami dookoła tylko kasa i kasa no cóż świata nie da się zmienić .
Pozdrawiam
Marek

Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd

bo Ty masz potrzebę napisania skryptu X a pan Y skryptu Z? Wiesz w ogóle ile jest takich osób, jak Ty? Mnóstwo. I teraz co? Ludzie wg. Ciebie muszą poświecić się, podzielić za darmo swoją latami zdobywaną wiedzą, siąść, najlepiej jak najszybciej i napisać za Ciebie charytatywnie, bo Ty tak chcesz, bo Ty potrzebujesz? No proszę Cię. Nie wiem, może ktoś Cię przyzwyczaił do podejścia typu: ja chcę == ja dostaję. Już, teraz, najlepiej od ręki i za zupełny frajer. No bez przesady. Dlaczego niby ktokolwiek miałby robić coś ot tak, bo ktoś tego potrzebuje i tak chce? Czasem brak słów na takie podejście. Poza tym nie uważasz, że - jeśli ktokolwiek faktycznie podjąłby się napisania takiego skryptu - to zrobi to raczej sam, nie będąc poganianym i określanym jako materialista ? Bez komentarza też zostawię czas, jaki upłynął od założenia tematu do napisania ostatniego posta z pretensjami.