Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP][HTML]Wykonanie takiego skryptu ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
marekmm
Witam smile.gif

Mam małą prośbę jak zrobić taki skrypt by po wklejeniu końcówki filmu i naciśnięciu przycisku oglądaj strona została przeładowana i uruchomił się player dopisaną końcówką filmu ?

tak to ma wyglądać : http://s2x.pl/indexzs.php

co sądzicie jak napisać taki mały skrypcik ? smile.gif

sciana.gif sciana.gif sciana.gif
Wicepsik
cURL
marekmm
Cytat(Wicepsik @ 11.03.2010, 20:41:41 ) *

Ja kompletnie nie łapie się w PHP więc prosiłbym o napisanie takiego małego skrypciku smile.gif który wykonuje taka funkcje
Blame
Przykro mi, ale tutaj nikt nie daje gotowców, a jak już coś to nie za darmo. My mamy pomagać a nie wyręczać!
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett
marekmm
No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne smile.gif ale jak widzę to nikt nie pomoże można liczyć tylko na siebie smile.gif aaah materialiści sami dookoła tylko kasa i kasa no cóż świata nie da się zmienić .

Pozdrawiam
Marek winksmiley.jpg
darko
Cytat(marekmm @ 11.03.2010, 20:56:36 ) *
No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne smile.gif ale jak widzę to nikt nie pomoże można liczyć tylko na siebie smile.gif aaah materialiści sami dookoła tylko kasa i kasa no cóż świata nie da się zmienić .

Pozdrawiam
Marek winksmiley.jpg

Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd laugh.gif bo Ty masz potrzebę napisania skryptu X a pan Y skryptu Z? Wiesz w ogóle ile jest takich osób, jak Ty? Mnóstwo. I teraz co? Ludzie wg. Ciebie muszą poświecić się, podzielić za darmo swoją latami zdobywaną wiedzą, siąść, najlepiej jak najszybciej i napisać za Ciebie charytatywnie, bo Ty tak chcesz, bo Ty potrzebujesz? No proszę Cię. Nie wiem, może ktoś Cię przyzwyczaił do podejścia typu: ja chcę == ja dostaję. Już, teraz, najlepiej od ręki i za zupełny frajer. No bez przesady. Dlaczego niby ktokolwiek miałby robić coś ot tak, bo ktoś tego potrzebuje i tak chce? Czasem brak słów na takie podejście. Poza tym nie uważasz, że - jeśli ktokolwiek faktycznie podjąłby się napisania takiego skryptu - to zrobi to raczej sam, nie będąc poganianym i określanym jako materialista ? Bez komentarza też zostawię czas, jaki upłynął od założenia tematu do napisania ostatniego posta z pretensjami.
marekmm
Cytat(darko @ 12.03.2010, 00:28:21 ) *
Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd laugh.gif bo Ty masz potrzebę napisania skryptu X a pan Y skryptu Z? Wiesz w ogóle ile jest takich osób, jak Ty? Mnóstwo. I teraz co? Ludzie wg. Ciebie muszą poświecić się, podzielić za darmo swoją latami zdobywaną wiedzą, siąść, najlepiej jak najszybciej i napisać za Ciebie charytatywnie, bo Ty tak chcesz, bo Ty potrzebujesz? No proszę Cię. Nie wiem, może ktoś Cię przyzwyczaił do podejścia typu: ja chcę == ja dostaję. Już, teraz, najlepiej od ręki i za zupełny frajer. No bez przesady. Dlaczego niby ktokolwiek miałby robić coś ot tak, bo ktoś tego potrzebuje i tak chce? Czasem brak słów na takie podejście. Poza tym nie uważasz, że - jeśli ktokolwiek faktycznie podjąłby się napisania takiego skryptu - to zrobi to raczej sam, nie będąc poganianym i określanym jako materialista ? Bez komentarza też zostawię czas, jaki upłynął od założenia tematu do napisania ostatniego posta z pretensjami.

Hmmmm.....nie denerwuj się tak człowieku wyraziłem swoje zdanie żyjemy w wolnym kraju smile.gif a tak na marginesie kiedyś widziałem kod takiego skrypciku i został udostępniony "ZA DARMO" smile.gif ale nie mogę go teraz znalezć więc miałem skromną nadzieję że tutaj ktoś mi pomoże. HEHE a z tym prądem to było dobre biggrin.gif uśmiałem strasznie biggrin.gif:D:D

Pozdrawiam smile.gif
ja chcę == ja dostajęwinksmiley.jpg

I zamknijcie już ten temat winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.