Z formularza przekazuję szukane słowo metodą POST. W pliku do którego jest przekazywane szukane słowo jest cały skrypt wyszukiwania. Póki co wszystko ok, wyszuka co chcę z bazy danych. Problem zaczął się kiedy dzisiaj zrobiłem stronicowanie.
Kiedy przechodzę na jakąkolwiek stronę wyników wyszukiwania, wykonywane jest ponownie zapytanie do bazy danych. (wiem że im mniej zapytań tym lepiej, ale tak ma być). Jednak wtedy zmienna zawierająca szukane słowo staje się pusta. Przy zastosowaniu zmiennej 'na sztywno' tj. $slowo='k'; niema żadnego problemu.
Proszę o napisanie czym może być to spowodowane i ewentualne rozwiązanie jak mogę w inny sposób przekazać szukane słowo. Przy odświeżeniu strony wynik wyszukania jest taki sam, jednak po kliknięciu enter na adresie w przeglądarce wyświetla mi już wtedy wszystkie rekordy z bazy.
Wyszukiwarka i stronicowanie opierają się na tym samym zapytaniu: ..... LIKE '%".$slowo."%' .... LIMIT ".$page*$rekord.",".$rekord."
Podczas przeglądania tabel zawierających różne dane całe stronicowanie działa bez zarzutów a konstrukcja wyrażenia po LIMIT wygląda tak jak powyżej.
ps. Postarałem się dokładnie opisać w czym rzecz, kodu wolałbym nie wklejać bowiem jest to część mojej pracy dyplomowej a na uczelni straszą że może ten wklejony kod odnaleźć system antyplagiatowy. Jeśli istotne będzie wklejenie kodu nieco go zmodyfikuję i umiescze.
HEHE no to sam sobie odpowiem

http://nospor.pl/formularz-i-stronicowanie...-stanu-n26.html
a gogluje od 5 godzin i nic aż do teraz :] Jeśli ma ktoś inne pomysły chętnie skorzystam o ile będzie to praktyczniejsze.