Mam taki problem że zrobiłem sobie wgrywanie zdjęć na serwer ale wgrywa mi tylko pliki mx. rozmiar 5kb
Kod:
<?php $plik_tmp = $_FILES['pliczek']['tmp_name']; $plik_nazwa = $_FILES['pliczek']['name']; $plik_rozmiar = $_FILES['pliczek']['size']; if($sp[1] == "jpeg" or $sp[1] == "jpg") { ?> <script type="text/javascript"> alert ('Właśnie wgrałeś swoje zdjęcie!'); </script> <?php }else{ ?> <script type="text/javascript"> alert ('Twoje zdjęcie musi mieć rozszerzenie .jpg.!'); </script> <?php } } ?> <form method="post" action="http://patrykulaszewski.unl.pl/wgrywanie.php" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="30000"> Wgraj zdjęcię:<br/> <input type="file" name="pliczek" class="wyslij" size="40"><br> <input type="submit" name="wyslijzdjecie" class="wyslij" onclick="alert('Proszę czekać twoje zdjęcie jest wysyłane...');return true;" value="Wgraj zdjęcie"><br/> <div style="font-size:10;">Jeżeli masz już swoje zdjęcie użytkownika i chcesz wgrać nowe, to twoje stare zdjęcie będzię zastąpione nowym.<br/>Twoje zdjęcie musi mieć rozszerzenie .jpg</div> </form>
Czemu tak się dzieje?
Sprawdzałem na 3 serwerach wszędzie tak samo.