Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP]Strona po załadowaniu przywiesza się na chwilę
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
warszyk
Witam,
Piszę stronę www i po kilku 2-3 sekundach od wyświetlenia, przeglądarka się na 20-30 sekundach zawiesza po czym znów się uaktywnia. Dzieje się to na wszystkich podstronach. Dzieje się to tylko na IE, niestety muszę ten problem rozwiązać na IE.
attimo
Jak mamy Ci pomóc jak nie dałeś zadnego kodu czy przpuszczenia od czego to moze byc.
pedro84
I bez jakiegokolwiek linka?
warszyk
Przyznam, że nie mam teraz dostępu do kodu bo jestem w pracy, a stronę mam na kompie w domu. Ale powiem tak, że na innych przeglądarkach strona wolno chodzi, przypuszczam, że IE nie wczytuje jej segmentami tylko wszystko na raz i stąd te zwis....ale proszę o fachową opinię, jeśli takową da się napisać po tym co opisałem.
pedro84
Cytat(warszyk @ 26.07.2010, 13:44:57 ) *
Przyznam, że nie mam teraz dostępu do kodu bo jestem w pracy, a stronę mam na kompie w domu. Ale powiem tak, że na innych przeglądarkach strona wolno chodzi, przypuszczam, że IE nie wczytuje jej segmentami tylko wszystko na raz i stąd te zwis....ale proszę o fachową opinię, jeśli takową da się napisać po tym co opisałem.

Po tym to nic się nie da sensownego napisać, oprócz stwierdzenie, że zapewne strona jest przeładowana. Kod ew. URL i możemy coś pomóc, tak to możemy co najwyżej snuć domysły.
warszyk
Ok dzięki za sugestie. W następnym kroku postaram się zoptymalizować funkcje JavaScript i CSS.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.