Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Pomoc w systemie newsów...
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
maxiasty
Witam,
chciałbym założyć na stronie system newsów mNews... ściągnąłem więc paczkę: http://rapidshare.com/*****
Robiłem tak jak w instrukcji... lecz jednak po zaincludowaniu newsów do pliku index.php wyświetla mi błąd:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 127

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 16

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 21
questionmark.gif? (Nie ma takiej kategorii)
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 216
? Wszystkie newsy ?

Code by M@jzer | mNews

A po kliknieciu na wszystkie newsy:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/powolanie/www/mnews/funkcje.php on line 349
Wszystkie newsy:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/powolanie/www/mnews/funkcje.php on line 310

Wydaje mi się że ten plik z bazą danych do importowałem jest niekompletny... lub gdzieś jest błąd... Mógłby ktoś pomóc bo ja za bystry w tych sprawach nie jestem?

Z góry dzięki winksmiley.jpg
everth
A masz zgodę autora na wykorzystanie tego skryptu?
maxiasty
Nie mam zamiaru wykorzystywać tego skryptu w żaden inny sposób niż tylko w celach edukacyjnych więc nie potrzebuję zgody autora, gdyż nie rozpowszechniam ani nie udostępniam tego skryptu publicznie... winksmiley.jpg no ale dość już formalności... mógłby ktoś pomóc?
erix
Cytat
gdyż nie rozpowszechniam ani nie udostępniam tego skryptu publicznie...

Hipokryzja?
Cytat
chciałbym założyć na stronie system newsów mNews... ściągnąłem więc paczkę: http://rapidshare.com/******

Cytat
Nie mam zamiaru wykorzystywać tego skryptu w żaden inny sposób niż tylko w celach edukacyjnych

Jasne, a ja hoduję konopie w piwnicy w celach edukacyjnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.