maximo
3.10.2010, 11:59:14
Zainstalowałem skrypt prometeusz na serwerze w domenie rpoi.pl - wszystko działało.
Koleś z tego forum poprzerabiał mi go pod moje potrzeby - zrobił wszystko ok, skrypt działał.
Wygasła mi domena, tzn już jej nie potrzebowałem - zakupiłem nową - całość folderów i plików skopiowałem w filezilla
Wrzuciłem dokładnie te same pliki i foldery do domeny odpocznijmy.eu i skrypt nie działa.
Nie będę pisał jakie błędy wywala, bo łatwiej wejść na stronę www.odpocznijmy.eu i zobaczyć.
Czy możecie mnie choć naprowadzić co namieszałem? Czy może coś z bazą nie tak, czy coś trzeba pozmieniać etc?
Na forum prometeusza jakiś gościu się wymądrza, ale gada niestworzone historie, nie czyta tego co piszę ze zrozumieniem. Potrzebuję porady fachowców.
Nie ma tego pliku w podanej ścieżce: admin/pliki/config_page.php
maximo
4.10.2010, 07:13:31
No tak (wydaje mi się jeszcze, że innych też brakuje), a teraz z innej beczki.
Jeżeli zainstaluję skrypt na nowo, to czy jak nadpiszę pliki, które zmieniał mi koleś to będzie śmigał? Czy po nadpisaniu może coś się rozwalić?
CuteOne
4.10.2010, 11:05:09
Może ale nie musi... zależy co dokładnie masz w tych plikach. Zawsze możesz zrobić kopie zapasową oryginalnych plików, nadpisać je i w razie błędów skopiować je z powrotem
maximo
4.10.2010, 12:16:23
Cytat(CuteOne @ 4.10.2010, 12:05:09 )

Może ale nie musi... zależy co dokładnie masz w tych plikach. Zawsze możesz zrobić kopie zapasową oryginalnych plików, nadpisać je i w razie błędów skopiować je z powrotem
No tak, tylko z tego co kolega u góry napisał, nie mam pewnych plików. Musze je dopiero zdobyć i od nowa zainstalować skrypt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.