Cytat(duch4ever @ 18.11.2010, 00:11:43 )

To można formatować przez CSS czy nie? Bo pierwsze napisałeś że nie a teraz pytasz o przykład... mam na localhost
ograniczenie z iframe jest podobne jak z AJAX - dostęp do treści przez skrypty JavaScript masz tylko na tej samej domenie [subdomeny mogą być różne] - lub jeszcze jeśli to Twoja strona ale na innej domenie to można by spróbować kilka tricków na współpracę JavaScript... i jeszcze to co pogrubiłem - o ile pamiętam na localhost większość tych zabezpieczeń jest wyłączonych i jest szansa, że możesz mieć dostęp do tego ifram'a - ale to zależy od przeglądarki - na 99% [pamięć bywa ulotna ;p] co do AJAX'a na localu to ograniczenie dla którejś lub wszystkich przeglądarek jest zniesione
Cytat
Witam, każdy na pewno widział iframe facebooka, ze zdjęciami itp. Mam problem ze zmianą koloru border na samej górze tego okienka. Tzn w CSS wiem jak to zrobić ale iframe nie reaguje na żadne zmiany :/
nie każdy ;p - może jeszcze jakieś api udostępniają

... - przez css możesz ale musisz go załączyć do iframe - a konkretniej do window w iframe... - ale jak pisałem wyżej nie zawsze i w tym przypadku raczej nie będziesz miał dostępu...