Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS][PHP] Strona internetowa edycja !
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tomal85
Witam mam kilka pytań chodzi o to że edytuje stronę internetową mam dostęp do stylu na serwerze pozmieniałem zdjęcia ikony itp teraz zostało mi jeszcze wyrównac zdjęcie główne tak żeby pasowało do całego forum jak to zrobićquestionmark.gif?Proszę link do zrzutu ekrany jak to teraz wygląd

Zaznaczyłem czerwonymi strzałkami różnice.

Z panela admin. nie można tego zrobić zmieniałem wielkość strony i zmniejszałem i nic się nie dzieje

Tutaj link do zrzutu jakie posiadam pliki do edycji:

Proszę o pomoc jaki dokument mam edytować i co mam zmienić jeśli ktoś chce wyśle co dany dokument zawiera.

I druga sprawa to chciałbym żeby w shoutboxie po wciśnięciu przycisku "Buźki" obok przycisku "Wyślij" i "R" wyświetlały się różne buźki bo teraz to nie działa.

Proszę o pomoc z góry dziękuję exclamation.gif!
tomkowy
zainstaluj do firefoxa firebuga i odpal go i najedz na element lub kliknij i bedzie napisane chyba z jakiego pliku korzysta.
tomal85
zainstalowałem bardzo się przydał wiem jakie plecenie za co odpowiada ale dalej nie wiem w którym pliku mam zmieniać bo ten dodatek tego nie pokazuje
karis
śmierdzi to lenistwem

sobie przejrzyj wszystkie pliki po kolei to się dowiesz w którym to jest
tomal85
Cytat(karis @ 19.11.2010, 22:36:32 ) *
śmierdzi to lenistwem

sobie przejrzyj wszystkie pliki po kolei to się dowiesz w którym to jest

a ty od razu byłeś wszechwiedzący jestem laikiem dopiero się uczę dlatego proszę o pomoc nie wiem który dokument odpowiada za akurat ta górna tabele dodatek do firefoksa pokazuje mi kod w HTML a strona jest w php i trochę inaczej wyświetla...
karis
Jest takie mądre chińskie przysłowie:

Dasz biedakowi rybe, to zje i nadal będzie głodny, a dasz mu wędke to nakarmisz go na całe życie.

wyciągnij wnioski
tomal85
normalnie aż zal blinksmiley.gif

dalej proszę o pomoc może ktoś zna odpowiedz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.