Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [AJAX] Problem z tworzeniem kodu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
arclite
Witam smile.gif

To mój pierwszy post na tym forum smile.gif Otóż zaczynam przygodę z AJAX'em i mam taki mały problem z działaniem kodu, kiedy napiszę go w notatniku działa powiedzmy połowicznie czyli np. utworzy listę posortowaną ale wczyta js tylko do połowy, jeśli napiszę w dreamveaverze to działa mi część tylko statyczna + php, a jeśli używam mojego ulubionego phpDesigner nawet php wywala błąd połączenia z serwerem. Kod że tak powiem treści dowolnej póki co ze względu na to że czytam książkę "ajax i php" z helionu, aaa i właśnie kody aplikacji pobrane z ftp helionu działają bez zarzutu. Mój kod nie rusza nawet po przekopiowaniu treści oryginalnych plików.

Może to chaotycznie brzmi, ale jestem już zdesperowany bo kawał czasu się z tym męczę. Dodam jeszcze że serwer sam stawiałem na Linuchu jeśli jakieś ustawienia skopałem :]

Pliss help

P.S. wiem że do ajaxa można wykorzystywać dowolny edytor ale chyba mój serwer tego nie kupuje winksmiley.jpg
markonix
A o coś pytasz bo nie widzę żadnego pytajnika (pytania) w Twoim poście?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.