Wszystkie inne zmienne to liczby jedno/dwucyfrowe. ECHO tuż przed Insertem dałem tylko dla sprawdzenia czy zmiennym zostaje przypisana wartość. ECHO wyświetla po przecinkach poprawne wartości, żadna zmienna nie jest pusta a jednak rekord do bazy nie dodaje się. Miałem dłuższy czas przerwę, jestem samoukiem i po prostu nie mogę skumać teraz czemu to nie działa. Połączenie z bazą jest.
echo " '$jaa', '$wnazwacelu', '$wsposobcelu', '0', '$priorytetcelu', '$wuwagiocelu', '$prywatnosccelu', '$realizacjanrdniamiesiacacelu', '$realizacjamiesiaccelu', '$wrealizacjarokcelu' WYKONANO "; mysql_query("INSERT INTO cele VALUES ('', '$jaa', '$wnazwacelu', '$wsposobcelu', '0', '$priorytetcelu', '$wuwagiocelu', '$prywatnosccelu', '$realizacjanrdniamiesiacacelu', '$realizacjamiesiaccelu', '$wrealizacjarokcelu')'");
Tabela wygląda tak:
CREATE TABLE `cele` ( `id` bigint(30) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `autorcelu` varchar(15) NOT NULL DEFAULT '', `nazwacelu` varchar(30) NOT NULL DEFAULT '', `sposobcelu` longtext NOT NULL, `zrealizowanotaknie` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `priorytetcelu` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `uwagiocelu` longtext NOT NULL, `prywatnosccelu` tinyint(4) NOT NULL DEFAULT '0', `realizacjanrdniamiesiacacelu` tinyint(2) NOT NULL DEFAULT '0', `realizacjamiesiaccelu` tinyint(2) NOT NULL DEFAULT '0', `realizacjarokcelu` int(4) NOT NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1 ;
Pozdrawiam