if ($ilosc_zamowien == 0) { echo "<p><strong>Brak zamówień Proszę spróbować później</strong></p>"; } echo "<tr><th bgcolor=\"#CCCCFF\">Nazwa</td> <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Ilosc</td> <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Cena</td> <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Ile ja zamawiam</td> <th bgcolor=\"#CCCCFF\">WYŚLIJ</td> </tr>"; for ($i=0; $i<$ilosc_zamowien; $i++) { echo "<tr> <td>$linia[0]</td> <td align=\"right\">".$linia[1]."</td> <td align=\"right\">".$linia[2]."</td> <td align=\"right\">"POLE DO WPISYWANIA ILOŚCI"</td> <td align=\"right\">"PRZYCISK WYŚLIJ"</td> </tr>"; } }
kod ten ładnie wczytuje mi plik z dysku i go parsuje w poszczególne kolumny tabeli.
Potrzebuje zdefiniować POLE DO WPISYWANIA ILOŚCI, myślę że to chyba będzie coś w stylu:
<input type="text" name="$pole[$i]" size="20" />
oraz najważniejsze przycisk WYSLIJ który doda 3 pola: nazwa, cena, ile zamawiam do mojej bazy a równocześnie stworzy geta o treści np 192.145.1.2/i tutaj parametry
Najlepiej by było by był jeden przycisk na samym dole i rozpoznawał w które pola wpisałem ilość ale chyba łatwiej pojedynczo każde zamówienie (linijkę) zamawiać?
Proszę o pomoc i wskazówki ewentualne gdzie szukać odpowiedzi...