Powiedzmy, że mój index.php wygląda tak:
<div class="kontener_glowny"> <?php if($_GET['action']!=NULL) { require $_GET['action'] . ".php"; } else { require "jakis_tam_plik.php"; } ?> </div>
Teraz w index.php powiedzmy klikam sobie w link o nazwie rejestracja, którego kod wygląda tak:
<a href="index.php?action=kontener_rejestracji">Rejestracja</a>
No i teraz formularz rejestracji zostaje wyświetlony w index.php w oknie głównym.
Kiedy wypełnię formularz i wduszę submit, to przesyłają się dane do pliku, w którym jest sesia - tak wygląda przesłanie zawartych w text-boxach informacji po naciśnięciu submit:
<form action="index.php?action=rejestracja" method="post">
I wszystko się udało: w index.php w kontener_glowny zostało wyświetlone: Rejestracja pomyślna!, do bazy danych mySQL został dodany nowy użytkownik, tylko jeden upierdliwy błąd powstaje, z którym nie mogę sobie poradzić już od 3 dni i strasznie mnie to denerwuje

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\index.php:86) in C:\xampp\htdocs\nowa_rejestracja.php on line 2
Odrazu powiem, że ten błąd pojawia się mimo, że wszystko działa - użytkownik został dodany do bazy i w ogóle cały skrypt zadziałał jak należy.
Teraz chcę się zapytać jak to można naprawić, bo już nie mam nerwów. Jak naprawdę działa funkcja ob_start(); i ob_clean(); i czy one po prostu ukrywają błąd, czy usuwają?
Wiem, że poprzez dodanie
przed session_start(); wtedy błąd zostanie stłumiony (niewidoczny), ale ja nie chcę ich tłumić, tylko eliminować. Nie mam spacji przed session_start ani po <?php. Specjalnie zmieniłem zapis z UTF-8 na ANSI, ale błąd nadal istnieje. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są skutki tego błędu i czy ewentualnie można go usunąć? Rozdaję punkciki ( heh... na taką małą zachętę), ale na prawde będę bardziej wdzięczny za pomoc i proszę niech nie usuwają tego tematu admini, gdyż, żadna z innych odpowiedzi w podobnych tematach nie były mi pomocne ;<
@