Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Logowanie poczty
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
luia
Witam,
moja strona hostowana jest na hekko.pl Mam u nich w pakiecie poczte e-mail jednak logowanie musze wykonywac poprzez panel do ktorego link jest w panelu administracyjnym mojego konta u nich. Nie zawsze i nie kazdy pamieta ten link wiec wrzucilem na moje forum do menu obrazek z linkiem do niego. Adres forum: frags4nabs.eu Chcialbym zrobic to jednak bardziej profesjonalnie i w tym menu gdzie zobaczycie na moim forum obrazek RoundCube aby byly tam dwa pola, nazwa konta i haslo a po ich wpisaniu przenosilo do mojej poczty smile.gif
Tutaj wklejam jeszcze link do panelu logowania poczty

Ktos wie jak to zrobic?
Hekko
Logowania do naszej poczty nie musisz wykonywać poprzez żaden link w panelu adm. Wystarczy, że do nazwy domeny do dasz roundcube np. http://www.f4n.eu/roundcube/
A jeśli chcesz na swoją stronę to podejrzyj stronę logowania do roundcube i skopiuj pola, tylko podmień POST.
luia
Do tego co kopiowac doszedlem juz ostatnio ale nie wiem co zmienic. Nie znam sie na PHP i POST nic mi nie mowi smile.gif
Czasami trzeba sie zajac czyms mimo iz sie na tym nie zna i ja jestem w takiej sytuacji ;/

Ponawiam pytanie
lobopol
Chyba tego nie zrobisz bo dodane jest pole _token z losowym tokenem, jeżeli działa tak jak powinno to dałoby radę to obejść, ale to już znacznie więcej zabawy+curl
luia
Mhm no to chyba sobie daruje i zostane przy linku do panelu chyba ze ktos bedzie mial jakies inne pomysly.
Dzieki!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.