Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z przekierowaniem domeny
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
AntekStejFresz
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieję, że dobrze wybrałem dział do umieszczenia swojego pytania i nie wprowadzam chaosu. ale do rzeczy:

Mam wykupioną domene ( podajrapludziom.pl ), strona stoi na serwerze proserwer. Mam również forum które ma być częścią projektu związanego z podajrapludziom.pl link do forum: http://bejotspace.xaa.pl/forum/ , forum również stoi na proserwer. Jednak innym. portal stoi na podajrapludziom.xaa.pl a forum na tym zawartym w linku. Zrobilem na podajrapludziom.xaa.pl subdomene forum.podajrapludziom.pl i przekierowuję ona na forum, jednak nie maskuję adresu URL. Orientuje się ktoś może jak mam ustawić maskowanie, jeśli adres docelowy jest na innym serwerze? trzeba coś w forum pogrzeczać czy jak ? siedzę nad tym dosyć długo, przeczytałem o tym wiele ale jednak nie udało mi się tego problemu rozwiązać.. bardzo byłbym wdzięczny za pomoc

pozdrawiam !
Hekko
Skonfiguruj nowy adres na serwerze, tam ustaw forum i dopiero dokonaj przekierowania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.