Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Otwieranie strony w iframe
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kiepski96
Otóż mam taki kod , że aby naciśnięciu przycisku otwierała się określona strona w określonej ramce .

1. <input type="submit" id="Button1" name="" value="Submit"a href="www.cośtam.eu" target="nazwaramki" style="position:absolute;left:96px;top:308px;width:191px;height:37px;font-family:Arial;font-size:13px;z-index:1">

No i jak klikam przycisk to niestety nie wyświetla się nic .
sadistic_son
Submit nie ma parametru href. Służy do wysyłania formularza, w którym podajesz ścieżkę do pliku.
kiepski96
Ok, to jak zrobić ,aby po naciśnięciu przycisku otwierało określoną stonę w określonej ramce ?
Dałem ten przycisk w form
grzeee
czemu nie użyjesz
  1. <a>
, jak chcesz użyć input'a to musisz posłużyć się
  1. <form action="http://www.costam.eu">
ale wydaje się to bezsensu
kiepski96
Chcę aby po naciśnięciu przycisku określona strona otwierała się w określonej ramce .
A nawet ta sama w paru ramkach
sadistic_son
Jeśli koniecznie chcesz aby był to przycisk zamiast linka czy obrazka to albo musisz użyć JavaScripta albo zerknij TUTAJ a potem TUTAJ.
kiepski96
Ok, poradziłem sobie,tylko nie wiem jak zrobić ,aby za jednym klikiem otworzyć tą samą stronę jednocześnie w paru ramkach .
Kod :

<form action="www.dsfsf" method="post" target="ramka">
<input type="submit" value="Głosuj"style="position:absolute;left:96px;top:315px;width:185px;height:37px;font-family:Arial;font-size:13px;z-index:1">
</form>

PROSZĘ O POMOC
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.