if($submit=='edit') { if($czas) { if($link) { if($payout) { if($proct) { if($refklik) { if($nazwa && $banner && $na && $click && $status && $alert) { $zap=array(1 => 'INSERT INTO',2 => $pref.'statusy',3 => '(id,nazwa,status)',4 => 'VALUES',5 =>"('', '$nazwa', '$status')"); $zap=array(1 => 'UPDATE',2 => $pref.'site',3 => "SET",4 => "link='$link', banner='$banner', na='$na', payout='$payout', czas='$czas',proc='$proct',klik='$click',linkw='$lw', ref='$refklik',status='$status', nazwa='$nazwa',ads='$ads',alert='$alert',linka='$alertl',limits='$limit',lastpayy='$lastpayy',refkow='$refkow',amounts='$amounts'",5 => "WHERE",6 => "id='$id' LIMIT 1"); if($db->zap($zap)) { if($status=='SCAM') { $db->zap($zap); } } else } else } else } else } else } else } else }
Dziś dodałem następujący kod:
$zap=array(1 => 'INSERT INTO',2 => $pref.'statusy',3 => '(id,nazwa,status)',4 => 'VALUES',5 =>"('', '$nazwa', '$status')");
Chce żeby podczas kliku w button edytuj nie tylko aktualizowały się dane ale i dodawały się do tabeli w mojej bazi danych. Tabele utworzyłem, nazwy są poprawnę i takie same, ale niestety nic się do bazy nie dodaje. Sama edycja działała bez zarzutu.