- nieograniczona ilość kategorii
- nieograniczona ilość podkategorii i podkategorii do tych podkategorii itd; czyli możliwość nieustannego pogłębiania podkategorii
Ale nie działa on prawidłowo mianowicię mogę stworzyć kategorię i tylko subkategorię do niej a do tej subkategori mogę stworzyć tylko 2 subkategorię więcej nie wyświetla a ja potrzebuję żeby wyświetlało tyle ile dodam do bazy oto kod:
<?php openside('Menu Drzewiaste'); // zapytanie do bazy pobranie kategorii głównych $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."menu_drzewiaste_kategorie"); if (dbrows($result)) { while($data = dbarray($result)) { //zapytanie do bazy pobranie podkategorii $result2 = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."menu_drzewiaste_inne WHERE id_kategorii='".$data['id']."'"); if (dbrows($result2)) { while($data2 = dbarray($result2)) { //zapytanie do bazy pobranie innych $result3 = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."menu_drzewiaste_inne WHERE id_inne='".$data2['id']."'"); if (dbrows($result3)) { while($data3 = dbarray($result3)) { }}}}}} closeside(); ?>