Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]cron
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
topik53
Witam,
mam pewien problem, chciałbym aby skrypt wykonywał się raz na dobe.Mój serwer nie obsługuje corna. Czy są jakieś bezpłatne serwery obsługujące żeczy tego typu?
ShadowD
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że istnieją serwisy gdzie podajesz dane o czasie wykonania, linku i on otwiera Ten link w określonym czasie, tak zdalny cron.

Co do bezpłatnych serwerów, zlituj się kup sobie coś za 5zł/miesiąc lub taniej, bez jednej pizzy przez pół roku lub rok może nie umrzesz, a to dobra inwestycja - wiesz przynajmniej jak wygląda "bardziej" profesjonalny hosting, a za stówę roczne da się kupić już coś na prawdę dobrego i Ci wystarczającego w 250%.
topik53
"Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że istnieją serwisy gdzie podajesz dane o czasie wykonania, linku i on otwiera Ten link w określonym czasie, tak zdalny cron."
O to Właśnie mi chodzi... szukałem na guglu ale widocznie nie zbyt dobrze, jest ktoś w posiadaniu linku do teowego serwisku?
Fifi209
webcron ;]
topik53
Znalazłem takowy portal ale prosze o pomoc bo nie wiem jaką komende wpisać Tu daje screena

Co mam wpisać w okienku command to run(chciałbym aby otwierało mi dany plik co 24 h

fifi Bóg zapłać
Fifi209
W minutach 0
W reszcie gwiazdki

A php jest zwykle w
/usr/bin/php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.