Mam pewien problem, napisałem skrypt aktywujący adres email lecz nie wiem gdzie w nim popełniłem błąd.
Bo po wejsciu na strone jest tylko iały ekran.
Tutaj jest kod :
<?php //Dołączenie pliku config.cfg include ('config.php'); //Pobranie klucza z nagłówka $activationkey=$_GET['activationkey']; //Sprawdzenie czy klucz znajduje sie w bazie danych $check_activation_key="SELECT * FROM $tbl_temp_account WHERE ActivationKey ='$activationkey'"; //Gdy odnaleziono klucz w bazie //Policzenie ilości kluczy if($count_check_activation_key==1) { //Gdy znaleziono 1 klucz //Pobranie danych konta które zostanie aktywowane $Account=$rows['Account']; $Password=$rows['Password']; $EMail=$rows['EMail']; $IP=$rows['IP']; //Dodanie danych do tabeli kont głównych $add_account="INSERT INTO $tbl_account(Account, Password, EMail, IP)VALUES('$Account', '$Password', '$EMail', '$IP')"; $delete_row="DELETE FROM $tbl_account WHERE ActivationKey = '$activationkey'"; //Zaloguj użytkownika $_SESSION['Account'] =$Account; $_SESSION['Password'] =$Password; $_SESSION['IsLoggedIn'] ='true'; //Przekieruj użytkownika do gry } else { //Przekierowanie do strony index z błędem } ?>