Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebook - wysyłanie powiadomień
Forum PHP.pl > Forum > PHP
makbol
Witam,

Chciałbym zrobić aplikacje korzystającą z Facebook API w stylu kalendarza. Miałby on wysyłać przypomnienia/powiadomienia (mogą być w jakiejkolwiek formie) o danym terminie. Pytanie teraz czy jest taka możliwość gdy użytkownik nie korzysta z aplikacji?
eccocce
Aplikacja może być podpięta pod stronę, a użytkownik może kliknąć Like na stronie... pytanie, czy strona API FB pozwala wysyłać wiadomości do wybranych fanów strony...
#luq
Jest takie rodzaj dostępu aplikacji o nazwie "całodobowy dostęp do mojego konta" czy coś takiego, czyli user nie musi być w aplikacji (nie musi mieć tokena) aby korzystała z jakichś jego danych.
makbol
Dzięki, rzeczywiście całodobowy dostęp działa (wcześniej o tym czytałem i myślałem że działa to w inny sposócool.gif.

Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj. Jak dodać na tablicę użytkownika post jako aplikacja? Udaje mi się dodać ale jako ja korzystając z graph api explorer.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.