ostatnio napisałem kod formularza zamówień, ale mam z nim problem, bo jak wpisuję wszystkie dane do zamówienia, to nie chce mi przyjąć zamówienia i zapisać go w pliku .txt , proszę, pomóżcie z kodem. Może coś przeoczyłem. Oto kod:
przetworzzamowienie.php
<?php ?> <?php $ilosckonsultacji = $_POST['ilosckonsultacji']; $iloscwypracowan = $_POST['iloscwypracowan']; $iloscopracowan = $_POST['iloscopracowan']; $adres = $_POST['adres']; $adres = $_POST['adres']; $DOCUMENT_ROOT = $_POST['DOCUMENT_ROOT']; $ilosc = 0; $ilosc = $ilosckonsultacji + $iloscwypracowan + $iloscopracowan; $wartosc = 0.00; $wartosc = $ilosckonsultacji * CENAKONSULTACJI + $iloscwypracowan * CENAWYPRACOWAN + $iloscopracowan * CENAOPRACOWAN; $stawkavat = 0.23; $wartosc = $wartosc * (1 + $stawkavat); $ciagwyjsciowy = $data."\t".$ilosckonsultacji." konsultacji \t".$iloscwypracowan." wypracowan\t" .$iloscopracowan." wypracowan\t".$wartosc ."PLN/t". $adres."\n"; if (!$wp) { echo '<p><strong> Zamówienie Państwa nie może zostać przyjęte w tej chwili. ' .'Proszę spróbować póŸniej.</strong></p></body></html>'; exit; } if ( $ilosc == 0 ) { } else { if ( $ilosckonsultacji>0 ) if ( $iloscwypracowan>0 ) if ( $iloscopracowan>0 ) } if ( $ilosckonsultacji < 5 ) $znizka = 0; elseif( $ilosckonsultacji >= 5 && $ilosckonsultacji <= 10 ) $znizka = 5; elseif( $ilosckonsultacji >= 10 && $ilosckonsultacji <= 15 ) $znizka = 10; elseif( $ilosckonsultacji >= 15 && $ilosckonsultacji <= 20 ) $znizka = 15; elseif( $ilosckonsultacji >20 ) $znizka = 20; if ( $iloscwypracowan < 5 ) $znizka = 0; elseif( $iloscwypracowan >= 5 && $iloscwypracowan <= 10 ) $znizka = 5; elseif( $iloscwypracowan >= 10 && $iloscwypracowan <= 15 ) $znizka = 10; elseif( $iloscwypracowan >= 15 && $iloscwypracowan <= 20 ) $znizka = 15; elseif( $iloscwypracowan >20 ) $znizka = 20; if ( $iloscopracowan < 5 ) $znizka = 0; elseif( $iloscopracowan >= 5 && $iloscopracowan <= 10 ) $znizka = 5; elseif( $iloscopracowan >= 10 && $iloscopracowan <= 15 ) $znizka = 10; elseif( $iloscopracowan >= 15 && $iloscopracowan <= 20 ) $znizka = 15; elseif( $iloscopracowan >20 ) $znizka = 20; if($jak == 'a' ) elseif ($jak == 'b' ) elseif ($jak == 'c' ) elseif ($jak == 'd' ) ?>
zobaczzamowienia.php
Będę wdzięczny za każda wskazówkę.