Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [jPortal]Błędy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Vejiita
Po poprawnej instalacji najnowszej wersji jPortala, na samej górze pokazują mi się błędy:

Kod
Parse error: parse error in /home/www/vejiita.freeprohost.com/messages.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/vejiita.freeprohost.com/messages.php:20) in /home/www/vejiita.freeprohost.com/config.php on line 189

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/vejiita.freeprohost.com/messages.php:20) in /home/www/vejiita.freeprohost.com/config.php on line 190

W czym tkwi problem? :/
hub3rt
U mnie bylo cos podobnego to zrezygnowalem z jPortala.
hwao
Wrzuc do pliku index.php w 1 linijce ob_start();
Ive
i dla jasności na samym koncu moze jeszcze wpisac ob_end_flush()
Vejiita
Edit:
Jednak nie działa :/ Dalej to samo sad.gif

Takie pytanie jeszcze, żeby nie zaczynać nowego tematu:

Jak chcę mieć nowy dział [nie artykuł], to jaki plik mam edytować [tj. wstawić tam co chcę], żeby pozostały ramki, menu itp. Czyli jak mam "includować" smile.gif tak, żeby było to jako nowa strona? Mam nadzieję, że rozumiecie smile.gif
Liko
Myśle ze na takie problemy odpowiedzą ludzie zamujący sie na codzien jportalem. Zajżyj do serwisu: www.jp.up.pl i tam zapytaj.
Riklaunim
Może to być spowodowane ustawieniami serwera lub niepełnym lub złym przerzuceniu plików jP.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.